In 10 stappen succesvol beleggen review

7 min lezen

Boek In 10 Stappen Succesvol Beleggen Van Harm van Wijk Review en Ervaring

In 10 stappen succesvol beleggenAltijd al willen beginnen met beleggen in aandelen en opties? Dan is het boek wat Harm van Wijk heeft uitgebracht voor jou misschien wel de ideale start om jouw eerste stappen in de beleggingswereld te zetten.

In het boek “In 10 stappen succesvol beleggen” zal Harm je alles leren om op een winstgevende manier te gaan investeren in aandelen en opties.

Voordat je het boek aanschaft wil je natuurlijk weten of het de moeite waard is en wat je kan verwachten als je dit boek koopt. Ik heb het boek al gelezen en zal je in deze review uitleggen wat het boek inhoud en of het echt zo goed is als dat Harm van Wijk zelf zegt.

Download het boek direct

Wat is het boek “in 10 stappen succesvol beleggen”?

De auteur van het boek Harm van Wijk laat in de titel al doorschemeren dat je gaat leren om in 10 stappen succesvol te leren beleggen.

Harm zelf is al meer dan 30 jaar bezig in de financiële wereld en heeft dus een schat aan ervaring als het op beleggen in aandelen en opties aankomt. Wie Harm van Wijk is dat zal ik later in deze review beschrijven.

Zodra je het boek “in 10 stappen succesvol beleggen” begint te lezen zal je merken dat het op een heldere en praktische manier is geschreven.

Geen overbodige technische termen, maar als beginner zal het je direct duidelijk zijn wat je wel en juist niet moet doen om een goede belegger te worden.

Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden zal jou stap voor stap worden uitgelegd wat de valkuilen zijn waar jij niet in moet trappen. Harm van Wijk neemt je mee in de wereld van de aandelen en opties, maar wie is deze beleggingsgoeroe?

Wie is Harm van Wijk?

Harm van WijkHarm van Wijk is een beleggingsexpert die al meer dan 30 jaar bekend is in de wereld van aandelen en opties. Harm is doctorandus in de economie en heeft in het verleden bij grote bedrijven zoals de Telegraaf, SNS Bank, ABN AMRO, ING Bank en BinckBank gewerkt.

Na bij al deze grote bedrijven gewerkt te hebben vond Harm het tijd zijn kennis over te brengen op de beginnende belegger. En dit heeft hij tot nu succesvol gedaan, al meer dan 13.000 cursisten heeft hij inmiddels gecoacht.

Na het opzetten van het platform beleggen.com en deslimlstebelegger.nl waar beginnende en ervaren beleggers elkaar treffen werd het tijd om een cursus op te zetten.

Trading Navigator Methode

Harm ontwikkelde de Trading Navigator Methode. Dit is een beleggingscursus en daarbij ook een geavanceerd stuk software wat jou 20.6% rendement kan opleveren.

Het is alles om het de beginnende belegger zo eenvoudig mogelijk te maken zonder dat ze hoeven te beginnen met beleggen door in valkuilen te stappen.

En ik kan je vertellen dat de Trading Navigator Methode een enorm succes is dit blijkt wel uit het grote aantal beleggers die inmiddels gebruik maakt van de Trading Navigator. Als je meer informatie wilt dan kun je dit lezen in mijn Trading Navigator Methode review.

Bekijk de Trading Navigator Methode
Buiten dat Harm van Wijk een grote staat van dienst heeft in de financiële wereld als expert en met het opzetten van de Trading Navigator schuift hij ook regelmatig aan in de bekende financiële TV en radio programma’s zoals: EenVandaag, Businessclass of op BNR nieuwsradio. In deze programma’s geeft hij zijn mening over het beleggen en deelt zijn kennis.

Beleggen.com

Een van de grote successen van Harm van Wijk is wel het platform beleggen.com. Deze website is Harm begonnen met het idee om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken. Op beleggen.com zijn de beginnende en ervaren beleggers te vinden die elkaar helpen.

Je kunt er terecht met vragen die beantwoord worden door ervaren beleggers of door Harm van Wijk zelf. Ook zijn er veel gratis e-books te downloaden die vol staan met interessante informatie.

Harm schrijft regelmatig een e-book die je gratis kunt downloaden. En dit doet hij niet alleen over het beleggen in aandelen en opties, maar tegenwoordig ook over alles wat met cryptocurrency te maken heeft. Zo heeft hij niet zo lang geleden het e-book “De meest gestelde vragen over de Bitcoin” geschreven. Hierin staan alle vragen en antwoorden over het handelen in Bitcoin.

Wat ga je leren met “In 10 stappen succesvol beleggen”?

Met het boek “In 10 stappen succesvol beleggen” ga je leren een passief inkomen op te bouwen door middel van het investeren in aandelen en opties.

Jij als beginner zal direct alles te weten komen over het op de juiste manier beleggen van jouw geld.

Je leert welke software jou kan ondersteunen om te beleggen met een zo hoog mogelijk rendement.

In 10 stappen succesvol beleggen zal jouw kennis over het beleggen doen vergroten.

Je leert om op een effectieve manier zo winstgevend mogelijk te investeren zonder dat je eerst een vermogen gaat verliezen.

Onderwerpen die uitgelicht worden zijn:

 • Wanneer moet je aandelen en opties aankopen?
 • Wanneer moet je aandelen en opties verkopen?
 • Je gaat leren risico’s in te schatten
 • Wat zijn de belegging doelen die je stelt en hoe behaal je ze?

Harm beschrijft hoe jij op een gedisciplineerde manier kan handelen en geeft jou de handvatten om dit in 10 stappen succesvol te ondernemen.

Voor wie is in 10 stappen succesvol beleggen geschikt?

Het boek is geschreven voor iedereen die op een winstgevende manier wil leren beleggen. Dat wil dus iedereen 😉 In eerste instantie is het een boek voor de beginner die direct alle ins- en outs over het beleggen zal leren.

Ook de ervaren belegger heeft zeker iets aan dit boek. Als je al lange tijd actief bent in het beleggen of wat je ook doet dan raak je op een gegeven moment in een automatische modus. Door te gaan leren van anderen kom je dan weer tot nieuwe inzichten.

Samengevat is dit boek ervoor iedereen die een:

 • Passief inkomen wil verdienen met beleggen
 • Wil gaan beginnen of net is begonnen met beleggen
 • Niet de fouten wil maken die anderen al hebben gemaakt

Ervaringen van anderen die “In 10 stappen succesvol beleggen” al hebben gekocht.

Je hebt nu een beter beeld over het boek “In 10 stappen succesvol beleggen” maar wat vinden anderen ervan?

In 10 stappen succesvol beleggen review

Ik heb de reviews en ervaringen van andere kopers van het boek gelezen en ik moet zeggen deze zijn erg positief.

Zowel het boek als de auteur Harm van Wijk krijgen een dikke voldoende als ik de reviews erop na lees.

Lezers geven vooral de manier waarop het boek is geschreven een ruime voldoende. Vaak zijn dit soort theoretische boeken erg saai om te lezen. Harm van Wijk heeft het voor elkaar gekregen om zelfs over een onderwerp als beleggen in aandelen en opties op een vermakelijke manier te schrijven.

Het boek is een complete financiële gids die jou alle geheimen van het beleggen gaat ontrafelen. Schrijft een van de lezers.

Wat kost het boek “In 10 stappen succesvol beleggen”?

Nu je weet wat je gaat leren als je het boek gaat lezen wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn voor al deze informatie.

Over de kosten van het boek hoef je je niet druk te maken.
Normaal betaal je €17,50. Maar er loopt nu een actie waardoor je alleen de verzendkosten hoeft te betalen.

Dus voor een paar euro koop je een boek wat je zeker geld gaat opleveren.

Download het boek direct

Conclusie

Ik ben zelf erg positief over het boek “In 10 stappen succesvol beleggen” van Harm van Wijk. Zoals je heb kunnen zien ben ik niet de enige en zijn andere lezers dit ook.

Ik zeg dan ook als je gaat beginnen met beleggen koop dit boek want voor die paar euro haal je een schat aan kennis in huis. Je zal zien dat het zeker in het begin een mooi naslagwerk is waar je nog geregeld in zult duiken als je met vragen zit over het beleggen.

Ik hoop dat je wat aan deze review hebt gehad en dat de onderstaande vragen zijn beantwoord:

 • Wat is het boek “In 10 stappen succesvol beleggen”?
 • Wie is de auteur Harm van Wijk?
 • Voor wie is het boek geschreven?
 • Wat zijn de kosten voor het boek?
 • Moet ik het boek In 10 stappen succesvol beleggen kopen of niet?
Download het boek direct

Plaats een reactie