Beleggen met weinig geld

2 min lezen

Bij beleggen denken de meeste mensen direct aan grote bedragen die er geïnvesteerd moeten worden. Maar niet iedereen kan zomaar duizenden euro’s missen om mee te gaan beleggen.

Dat is ook helemaal niet nodig als je gaat beginnen met beleggen.

Ook met een klein bedrag kan je een passief inkomen opbouwen als je maar weet hoe je te werk moet gaan.

Beleggen in aandelen

Als je gaat beleggen voor de lange termijn dan zijn aandelen daar een goede optie voor. Maar waar begin je en hoe pak je dit aan?

Als je nog helemaal geen verstand hebt van de financiële wereld en dan met name van aandelen dan is het wel verstandig om kennis op te doen.

Ga beleggingsboeken lezen of volg een goede beleggingscursus. Er zijn tegenwoordig genoeg online cursussen te volgen waar je jouw kennis flink mee kunt uitbreiden.

Beleggen klein bedrag

Trading Navigator Methode

Een bekende cursus die ook een Trading Navigator bevat is de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

Je leert in 6 weken alle in & outs over beleggen en beschikt daarnaast over een geavanceerde tool die jou helpt om winstgevend te beleggen. Ik kwam zelf met deze methode in aanraking door het lezen van een review en inmiddels ben ik zo enthousiast dat ik zelf een Trading Navigator Methode review heb geschreven.

Rendement van 20 procent

In het begin was ik nog niet overtuigd. Harm beweerde namelijk dat je met een rendement van meer dan 20 procent op jaarbasis kunt beleggen met de navigator.

Dit klonk als wat overdreven, maar nu ikzelf al enige jaren gebruik maak van de Trading Navigator weet ik dat het zeker mogelijk is, sterker nog de laatste jaren behaal ik dit namelijk ook.

Ik kan dus zeggen dat ik de kosten van de navigator in een korte periode had terug verdiend en ik nu een passief inkomen verdien met het investeren in aandelen en opties. Buiten dat het nu mijn inkomstenbron is, vind ik het ook nog steeds ontzettend leuk om te beleggen.

En zoals ik in het begin al aangaf je hoeft helemaal geen duizenden euro’s te hebben om te beginnen met beleggen. Sterker nog als je gaat beginnen is het verstandig om dit met niet al te grote bedragen te doen. Aan het beleggen zit nu eenmaal een risico om je geld kwijt te raken, beleg dus alleen met geld wat je echt kunt missen.

Als jij nu ook wilt beginnen met beleggen, maar nog niet de juiste kennis bezit dan zou ik toch eens de review lezen en misschien is de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk ook wat voor jou en beleg je volgend jaar ook winstgevend in aandelen en opties.

Beleggen met een klein bedrag

Je zult ook met de Trading Navigator merken dat je winstgevend kunt beleggen met een klein bedrag. Door de juiste technieken toe te passen heb je niet meteen veel vermogen nodig om direct grote winsten te behalen.

Plaats een reactie