Wie is drs. Harm van Wijk?

Wie is drs. Harm van Wijk en is deze beleggingsexpert betrouwbaar?

Harm van WijkAls je al een beetje bekend bent in de beleggingswereld dan heb je ongetwijfeld wel van Harm van Wijk gehoord. Deze expert op het gebied van beleggen is al meer dan 32 jaar bezig en heeft al verschillende cursussen ontwikkeld en boeken geschreven.

Wat de ervaringen zijn en of Harm van Wijk betrouwbaar is dat lees je in deze review.

Harm van Wijk is doctorandus in de Commerciële Economie en heeft verschillende financiële functies bekleed bij bedrijven als: De Financiële Telegraaf, ABN AMRO, Alex, Citi, ING Bank en de SNS Bank.

Hij was de grondlegger van SNS FundCoach en Binck Bank. Harm wordt ook geregeld gevraagd om zijn visie te delen op TV of in de bekende financiële radio programma’s.

Misschien heb je hem ook gezien of gehoord op: EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Businessclass en op Radio 1, Radio 2 en BNR Nieuwsradio. Harm is met zijn 30 jaar ervaring in het beleggen in aandelen en opties een beleggingsexpert waar we niet om heen kunnen.

In de loop der jaren heeft hij een flink vermogen opgebouwd. Harm schrijft ook regelmatig boeken zo heeft hij het boek “In 10 stappen succesvol beleggen” geschreven wat enorm populair is.

Cursus

Naast het beleggen is hij ook bezig om zijn kennis over te brengen op beginnende beleggers. Dit doet hij via de verschillende websites die hij beheerd, de boeken over beleggen die hij heeft geschreven en met de Trading Navigator Methode.

Het begeleiden van cursisten en ondersteunen vind Harm misschien nog wel leuker dan het beleggen zelf. De boeken die hij heeft geschreven zijn vaak gratis of voor een laag bedrag te downloaden. Inmiddels heeft hij meer dan 11.500 mensen gecoacht in het beleggen.

Beleggen.com en deslimstebelegger.nl

Op de websites zoals beleggen.com en deslimstebelegger.nl helpt hij mensen met alle technieken die belangrijk zijn om een goede belegger te worden. beleggen.com is een platform waar beginnende en ervaren beleggers elkaar treffen.

Harm is hier zelf ook regelmatig op te vinden. De cursus die Harm van Wijk heeft ontwikkeld is de Trading Navigator Methode. Deze cursus bestaat uit de cursus zelf die is opgedeeld in verschillende modulen en een geavanceerde software tool.

Dit is een totaal pakket voor iedereen die op een winstgevende manier wil beleggen. Harm beweerd dat je na het volgen van zijn cursus en de softwaretool die je krijgt bij de cursus met een rendement van meer dan 20 procent kunt beleggen.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Door zijn grote populariteit verschijnen er ook regelmatig verhalen over Harm van Wijk. Ik ben zelf op zoek gegaan en heb de ervaringen en reviews over Harm gelezen en deze zijn voor het overgrote gedeelte positief. Mijn ervaringen met Harm van Wijk zijn overigens ook allemaal zeer positief.

Ik heb meerdere keren contact gehad met hem en hij kwam bij mij altijd betrokken en vriendelijk over. Harm staat ook netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en daarnaast kun je ook contact met hem opnemen.

  • Handelsnaam: BeursBulletin Alerts B.V.
  • KvK nummer: 34244390
  • Adresgegevens: Rokebrandlaan 2, 1261 WV, Blaricum
  • Telefoonnummer: 035 737 0440
  • Contact e-mail: info@beleggen.com

De 100% niet goed geld terug garantie die hij geeft op zijn cursus geeft ook een betrouwbaar gevoel. Hij staat voor 100% achter zijn product waardoor hij een geld terug garantie geeft.

Is Harm van Wijk overleden?

Een veelgestelde vraag op internet is of de oprichter van beleggen.com is overleden. Dit is niet het geval er is wel een Harm van Wijk die is overleden, maar dat is niet de beleggingsexpert.

Conclusie: Betrouwbaar of niet?

Zoals je hebt kunnen lezen is Harm van Wijk een eerlijke beleggingsexpert die zijn kennis graag overbrengt aan beginnende beleggers. Door zijn kennis te bundelen in een cursus en het ontwikkelen van de trading software Is de Trading Navigator Methode ontstaan.

Mijn ervaring is dat Harm van Wijk een betrouwbaar mens is die zijn kennis over beleggen graag deelt.

Plaats een reactie