Wie is drs. Harm van Wijk?

6 min lezen

Wie is drs. Harm van Wijk en is deze beleggingsexpert betrouwbaar?

Harm van Wijk

Als je al een beetje bekend bent in de beleggingswereld dan heb je ongetwijfeld wel van Harm van Wijk gehoord. Deze expert op het gebied van beleggen is al meer dan 32 jaar bezig en heeft al verschillende cursussen ontwikkeld en boeken geschreven.

👉 Bekijk hier Harm van Wijk’s Gratis Training over Succesvol Beleggen (Tip!)

Wat de ervaringen zijn en of Harm van Wijk betrouwbaar is dat lees je in deze review.

Externe informatie Harm van Wijk

Harm van Wijk is doctorandus in de Commerciële Economie en heeft verschillende financiële functies bekleed bij bedrijven als: De Financiële Telegraaf, ABN AMRO, Alex, Citi, ING Bank en de SNS Bank.

Hij was de grondlegger van SNS FundCoach en Binck Bank. Harm wordt ook geregeld gevraagd om zijn visie te delen op TV of in de bekende financiële radio programma’s.

Misschien heb je hem ook gezien of gehoord op: EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Businessclass en op Radio 1, Radio 2 en BNR Nieuwsradio. Harm is met zijn 30 jaar ervaring in het beleggen in aandelen en opties een beleggingsexpert waar we niet om heen kunnen.

In de loop der jaren heeft hij een flink vermogen opgebouwd. Harm schrijft ook regelmatig boeken zo heeft hij het boek “In 10 stappen succesvol beleggen” geschreven wat enorm populair is.

Cursus

Naast het beleggen is hij ook bezig om zijn kennis over te brengen op beginnende beleggers. Dit doet hij via de verschillende websites die hij beheerd, de boeken over beleggen die hij heeft geschreven en met de Trading Navigator Methode.

Het begeleiden van cursisten en ondersteunen vind Harm misschien nog wel leuker dan het beleggen zelf. De boeken die hij heeft geschreven zijn vaak gratis of voor een laag bedrag te downloaden. Inmiddels heeft hij meer dan 11.500 mensen gecoacht in het beleggen.

Aanmelden voor de Masterclass

Bekijk hier Harm van Wijk’s Gratis Training over Succesvol Beleggen (Tip!)

Beleggen.com en deslimstebelegger.nl

Op de websites zoals beleggen.com en deslimstebelegger.nl helpt hij mensen met alle technieken die belangrijk zijn om een goede belegger te worden. beleggen.com is een platform waar beginnende en ervaren beleggers elkaar treffen.

Harm is hier zelf ook regelmatig op te vinden. De cursus die Harm van Wijk heeft ontwikkeld is de Trading Navigator Methode. Deze cursus bestaat uit de cursus zelf die is opgedeeld in verschillende modulen en een geavanceerde software tool.

Dit is een totaal pakket voor iedereen die op een winstgevende manier wil beleggen. Harm beweerd dat je na het volgen van zijn cursus en de softwaretool die je krijgt bij de cursus met een rendement van meer dan 20 procent kunt beleggen.

500% Renewable Race

Harm van Wijk is ook bekend van de 500 Procent Renewable Race waar hij samen met Ronald de Zoete van Oilexpert jouw helpt je belegging in een korte periode X5 te laten gaan.

Dit is een 6-weekse cursus voor het investeren in de energiemarkt.

Ga naar de 500% Renewable Race

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Door zijn grote populariteit verschijnen er ook regelmatig verhalen over Harm van Wijk. Ik ben zelf op zoek gegaan en heb de ervaringen en reviews over Harm gelezen en deze zijn voor het overgrote gedeelte positief. Mijn ervaringen met Harm van Wijk zijn overigens ook allemaal zeer positief.

Ik heb meerdere keren contact gehad met hem en hij kwam bij mij altijd betrokken en vriendelijk over. Harm staat ook netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en daarnaast kun je ook contact met hem opnemen.

  • Handelsnaam: BeursBulletin Alerts B.V.
  • KvK nummer: 34244390
  • Adresgegevens: Rokebrandlaan 2, 1261 WV, Blaricum
  • Telefoonnummer: 035 737 0440
  • Contact e-mail: info@beleggen.com

De 100% niet goed geld terug garantie die hij geeft op zijn cursus geeft ook een betrouwbaar gevoel. Hij staat voor 100% achter zijn product waardoor hij een geld terug garantie geeft.

Gratis handleiding

Harm van Wijk heeft een gratis te downloaden handleiding opgesteld waarin staat hoe je 30 winstgevende aandelen kunt selecteren.

Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen

Dit is de gids die iedereen die wil gaan beleggen zou moeten lezen. Harm van Wijk onthuld 7 geheimen die jou zeker geld gaan opleveren!

Handleiding Beleggen in NFT’s

Wil jij je verdiepen in NFT’s en weten hoe je hierin winstgevend investeert? Download dan nu het door Harm van Wijk geschreven e-book waarin alle geheimen rondom NFT’s worden onthuld.

Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

Is crypto nog niet helemaal jouw ding? Download de handleiding die Harm van Wijk heeft geschreven over geld verdienen met Bitcoin en Ethereum en je zult zien dat het allemaal een stuk duidelijker zal worden.

X10 met Crypto cursus

Harm van Wijk heeft samen met Jan Robert Schutte ook een crypto cursus ontwikkeld. In deze cursus ga jij leren hoe cryptomunten te ontdekken die de potentie hebben X10 te gaan.

Het investeren in crypto kan erg rendabel zijn, maar hoe pak je nu net de meest rendabele cryptomunten eruit? Dat leer je in de X10 met crypto cursus waarin je op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd hoe jij de crypto parels eruit pikt.

Harm van Wijk vermogen

Een vraag die veel voorbij komt is of Harm van Wijk zelf ook een flink vermogen heeft opgebouwd met het beleggen in aandelen en opties? Het antwoord hierop is ja, Harm heeft een flink vermogen opgebouwd.

Naast het beleggen verkoopt hij ook boeken en cursussen dus hij heeft meer inkomstenbronnen. Hoeveel vermogen hij heeft is niet bekend, maar dat hij er warmpjes bijzit is zeker.

Harm van Wijk in Kassa

Er zoeken maandelijks behoorlijk veel mensen naar “Harm van Wijk Kassa” de reden is dat mensen het niet helemaal vertrouwen en zoeken naar dingen die mogelijk niet kloppen. Kassa heeft nooit iets negatiefs over Harm behandeld en hij is ook nooit te gast geweest in Kassa.

Is Harm van Wijk overleden?

Een veelgestelde vraag op internet is of de oprichter van beleggen.com is overleden. Dit is niet het geval er is wel een Harm van Wijk die is overleden, maar dat is niet de beleggingsexpert.

Conclusie: Betrouwbaar of niet?

Zoals je hebt kunnen lezen is Harm van Wijk een eerlijke beleggingsexpert die zijn kennis graag overbrengt aan beginnende beleggers. Door zijn kennis te bundelen in een cursus en het ontwikkelen van de trading software Is de Trading Navigator Methode ontstaan.

Mijn ervaring is dat Harm van Wijk een betrouwbaar mens is die zijn kennis over beleggen graag deelt.

Wil jij leren hoe je met een rendement van gemiddeld 20,6 procent op jaarbasis kunt beleggen in aandelen en opties? Volg dan de 6-weekse training en beleg met de geavanceerde Trading Software van Harm van Wijk.
🎁 Normaal betaal je 2997,- euro maar er loopt nu een Speciale Actie! 🎁
Direct Toegang tot de Tijdelijke Kortingspagina
Of bekijk hier Harm van Wijk’s Gratis Training

Plaats een reactie