Beleggingssoftware

5 min lezen

Software om mee te beleggen in 2024

Ben je op zoek naar software waarmee je kunt beleggen? Dan ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat het aanbod aan beleggingssoftware ontzettend groot is. Je wilt natuurlijk de beste beleggingssoftware en ik kan je nu al zeggen deze is niet gratis.

Want ook de gratis belegging software pakketten kom je overal tegen op het internet.

Waar je op moet letten en wat volgens mij een van de beste software is om mee te beleggen dat ga ik je in dit artikel uitleggen.

👉 30 dagen GRATIS toegang

Wil jij leren hoe je met een rendement van gemiddeld 20,6 procent op jaarbasis kunt beleggen in aandelen en opties? Probeer dan 30 dagen GRATIS de training en beleg met de geavanceerde Trading Software van Harm van Wijk.

Ja, ik wil 30 dagen GRATIS toegang
Of bekijk hier Harm van Wijk’s Gratis Training

Beleggingssoftware

Als je aan de slag wilt met software om mee te beleggen dan zul je goed moeten weten wat je wilt en wat je verwacht van een dergelijke software.

Er zijn nogal wat software pakketten waarmee je alles eerst zelf moet uitzoeken voordat je kunt beginnen met beleggen.

De meeste beleggers willen dat de beleggingssoftware zo is ingesteld dat hij of zij zo weinig mogelijk zelf hoeft te doen. Daar koop je tenslotte de software voor.

Ik heb zelf meerdere software uitgeprobeerd en ben er met veel aan de slag gegaan. Een tool waar ik erg te spreken over ben is de Trading Navigator. Bij deze tool hoef je alleen de rode en groene pijlen te volgen om op het juiste moment te kopen of te verkopen.

Het grote voordeel aan deze software is dat er bij het pakket ook een heel uitgebreide cursus is ingegrepen. Of misschien is de tool inbegrepen bij de cursus 😄

Want allebei de onderdelen zijn van zo een hoge kwaliteit dat je eigenlijk niet weet of je dit nu koopt voor de beleggingssoftware of voor de cursus.

Een goed teken dus, zeker omdat de cursus ook alle belangrijke punten van de software behandeld. Hierdoor loop je als je gaat beleggen met de software niet tegen moeilijke vragen aan.

De Trading Navigator is zo ontwikkeld dat je met meer rendement gaat beleggen in aandelen en opties.

Real time software

Doordat de Trading Navigator aangeeft wanneer je het beste kunt kopen of verkopen laat de software realtime de actuele koersen zien. De software laat zien wanneer je in een stijgende of dalende trend zit.

Je belegt aan de hand van koop en verkoop signalen waardoor je in veel minder tijd meer rendement kunt behalen.

beleggingssoftware

Gebruiksvriendelijke beleggingssoftware

Ondanks dat je met de Trading Navigator van Harm van Wijk een totaalpakket koopt is de gebruiksvriendelijkheid van de beleggingssoftware erg groot. Je hoeft geen technische kennis te hebben om met deze beleggingssoftware te gaan beleggen.

Wat wel erg mooi is aan deze software is dat ook beginnende beleggers op deze manier al flinke winsten kunnen behalen door het gebruik van de software. Een rendement van ruim 20 procent op jaarbasis is zeker haalbaar.

Gratis beleggingssoftware

Veel beginnende beleggers willen het liefst beleggen met software die hun ondersteund bij hun keuzes. Maar je kan van gratis beleggingssoftware niet verwachten dat je dezelfde resultaten behaald als met betaalde beleggingssoftware.

Ik heb verschillende gratis software pakketten uitgeprobeerd en natuurlijk het is gratis dus je verwacht er niets van en dan is alles meegenomen. Maar als je serieus wilt beginnen met beleggen dan is betaalde beleggingssoftware toch wel een pre.

Service

Een verschil tussen betaalde en gratis beleggingssoftware is ook de service die je kunt verwachten. Bij de meeste gratis pakketten is de service minimaal. Terwijl ik uit ervaring weet dat de service die je krijgt bij de Trading Navigator Methode erg goed is.

De lijntjes zijn heel kort waardoor je direct in contact komt met de ontwikkelaars van de cursus en de software.

Video van de beste beleggingssoftware

Wat kost goede beleggingssoftware?

Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten voor de software waarmee je gaat beleggen. Gemiddeld kost een beleggingssoftware pakket tussen de 500 en 3000 euro. Best een flink bedrag als je net gaat beginnen met het investeren in aandelen en opties.

Maar het is wel een investering die als je het goed gebruikt zijn geld automatisch terug verdiend.

De kosten voor de Trading Navigator Methode zijn normaal 2997 euro, maar er loopt een actie waardoor je nu een flinke korting krijgt. De kosten voor dit totaalpakket zijn 1497 euro. Je krijgt hiervoor niet alleen een van de beste beleggingssoftware pakketten, maar ook een heel uitgebreide cursus.

Wil jij leren hoe je met een rendement van gemiddeld 20,6 procent op jaarbasis kunt beleggen in aandelen en opties? Volg dan de 6-weekse training en beleg met de geavanceerde Trading Software van Harm van Wijk.
🎁 Normaal betaal je 2997,- euro maar er loopt nu een Speciale Actie!
Direct Toegang tot de Tijdelijke Kortingspagina
Of bekijk hier Harm van Wijk’s Gratis Training

Plaats een reactie